CV Melvin Kaersenhout

Melvin Kaersenhout
architect

oprichter van studioMAEK
bekijk het CV op LinkedIn

Waarom studioMAEK?

Het bureau creëert meerwaarde met creatieve oplossingen binnen de gegeven randvoorwaarden en processen. Kwaliteit staat voorop. Heldere concepten dienen als kapstok voor complexe processen, dit geeft opdrachtgevers de middelen om stapsgewijs en weloverwogen van eerste idee naar een uitgekiend eindresultaat toe te werken.

studioMAEK is een flexibel opgezet bureau dat de kansen van deze nieuwe kenniseconomie optimaal gebruikt.

Wat doet studioMAEK?

Bij studioMAEK kunnen opdrachtgevers terecht voor architectuur, conceptontwikkeling, onderzoek en advies. Op alle schaalniveaus van gebiedsvisie tot restauratie en interieur worden ontwerpen, concepten en studies gemaakt.

Opdrachtgevers zijn projectontwikkelaars, (zorg)corporaties, institutionele beleggers, innovatieve gebiedsontwikkelaars, woningcorporaties, bedrijven en particulieren.

Waar staat studioMAEK voor?

Elk project is uniek. Vanuit de context worden verbindingen gelegd tussen de gemeenschap, de plek, de historie, de toekomst, de gebruikers en niet te vergeten de economische factoren. Deze aanpak leidt telkens tot specifieke verrassende resultaten die op maat gesneden zijn voor de opdrachtgever.

studioMAEK staat midden in de maatschappij. Dat blijkt uit de onderwerpen die worden opgepakt, zoals toekomstbestendig wonen, circulair bouwen, klimaatadaptatie of betrekken van buurtbewoners.

Bovendien deelt studioMAEK haar kennis belangeloos door deelname aan werkgroep Duurzaam Bezuidenhout, Kring Platform STAD en de organisatie van excursies naar pas opgeleverde gebouwen voor het Haags Architectuur Café en de Dag van de Architectuur of het initiatief voor de Haagse architectuurprijs Nieuwe Berlagevlag. Dat is maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Met wie werkt studioMAEK samen?

Bouwen doe je samen! studioMAEK beschouwt elk project als een teamprestatie. Het netwerk is een essentieel onderdeel van de organisatie. Het bureau werkt door middel van een BIM-omgeving efficient samen met alle partners binnen de bouwketen.